העניקי לעצמך מתנה לחג

מהו הדבר שהכי יתמוך בך?
מהו הדבר שיחזק אותך, שיכניס אוויר אל הריאות ויעזור לך?

את עוברת כל כך הרבה בשנה האחרונה והסיום אינו נראה באופק. 
בתוך תקופה מלאת טלטלות ואתגרים, ניסיתי לחשוב איזו מתנה אוכל להציע לך? 
מה יוכל לחזק ולהקל עליך מעט? 
בחרתי את השירותים שהרגישו לי הכי מתאימים, הורדתי מחירים – הכל כדי שתוכלי לחבק אותך 
ולהעניק לך מתנה קטנה לחודש כל כך לא פשוט. 

 

ניקוי אנרגטי ואיזון צ'אקרות

אנרגיה קיימת ונמצאת בכל דבר. אנרגיה יכולה להיתפס בבני אדם וגם בחפצים ובבעלי חיים. אנרגיה כבדה, מושכת אותנו למטה, משפיעה על אופן החשיבה שלנו, על ההחלטות שלנו ועל ההתנהגות שלנו. אנרגיה כזאת תתבטא בגוף כעייפות, הססנות, נטייה לרגוז מכל דבר קטן, בלבול, חוסר סבלנות. השנה האחרונה מלאת אתגרים, אסונות והתרחשויות שמעוררות פחדים. האנרגיה הלא פשוטה מורגשת בין אם תרצי ובין שלא, גם מי שמתעקשת להתעטף בביתה הקט בבשורות טובות ובאנרגיות טובות, אחרי שנה מתחילה להרגיש מעט קושי בשמירה על המרחב. כשאת עצובה ומעורערת, גם המרחב האנרגטי שלך 'מתלכלך'. ניקוי אנרגטי הולך יד ביד עם איזון צ'אקרות – האחראיות על זרימת האנרגיה בתוך הגוף האנושי. לכן אני מציעה אותם יחד ולא מפרידה. הניקוי הופך את האנרגיה לנעימה וקלילה יותר, איזון הצ'אקרות תומך בתהליך ומוודא שתוכלי להרגיש את הניקוי יותר מכמה שעות, לתקופה. לאור החודש הלא פשוט והחג, אני מציעה לך ניקוי אנרגטי ואיזון צ'אקרות בעלות של 280 ש"ח בלבד, (במקום 450 ש"ח). הניקוי והאיזון מתבצעים מרחוק, בשעות שבהן את ישנה.

מסרים

בכל פעם שעולה חוסר ידיעה, או כאני מרגישה מעט חלשה – אני פונה אל מתנת התקשור ומבקשת מסר מחזק עבורי. 

ישנן דרכים רבות לקבל מסרים, אני רוצה לשתף אותך על הקשר המיוחד שלי ושל מרילין הקוסם רב הכוח. 
מאז הייתי ילדה קטנה הוא מלווה אותי, מלמד ומסביר לי על דרכו של עולם. לאחרונה התחלתי להנחות מעגלי תקשור בשיתוף מרילין, במסגרת המפגש הראשון הוא העניק מסרים למשתתפות והן התרגשו כל כך, שהחלטתי – לכבוד החג – להציע את האפשרות גם לך. 

למרילין יש יכולת לראות את הכוחות והקסם שקיימים בך, לחבר אותך אל עצמך ואל הדברים שיוכלו לתמוך ולחזק אותך. מרילין לא רק מעניק מסר, הוא גם ממש מטעין את המרחב האנרגטי שלך – מה שיכול להרגיש לך כאילו את מרחפת על ענן. 

מסר כתוב ממרילין בעלות 200 ש"ח, (במקום 280 ש"ח)

*זמן קבלת המסר – עד שבוע מרגע התשלום.

 

דרך נוספת לקבל מסר היא מקלפים. 
הקלפים מכילים בתוכם המון מידע, למרות שזה עלול להישמע משונה מעט. 
לכל ציור ולכל מילה מתקבלת משמעות שונה, לפי האדם המבקש את המסר. ישנה חוקית מסוימת, אך הקלפים מתעוררים לחיים בכל פתיחה מחדש ומעניקים את המסר המדויק ביותר עבורך, נכון לאותו הרגע. 

עלות 85 ש"ח.

 

*זמן קבלת המסר עד יום וחצי מרגע התשלום. 

חיבור לתדרים גבוהים

תדרים גבוהים נמצאים סביבנו כל הזמן, גם בעיתות מלחמה ומצוקה. 
כדי להתחבר אליהם, צריך ליצור חיבור מסוים שיאפשר לך לקלוט את אותם התדרים הגבוהים, ולהתמלא מהם. 

בימים בהם הכאב מקיף מכל כיוון, ויש המון לחץ ורגשות כבדים – שליליים, חיבור לתדרים גבוהים יכול להביא להקלה משמעותית בתחושות שלך ובהתנהלות היומיומית שלך. 

אם את מרגישה שקשה לך, שאת כל הזמן מתעסקת בשלילי ומתקשה להיזכר בדברים היפים או להיטען מהם אנרגטית, חיבור לתדרים גבוהים יכול לחזק אותך ולהיות יעיל עבורך. 

זוהי מתנה מיוחדת, לרוב איני מציעה שירות של חיבור לתדרים גבוהים מאחר ואני מכירה ותומכת
אדוקה בערכה של עבודה פנימית יומיומית, שהיא זאת שמובילה לשיפור בחיבור אל התדרים הגבוהים בכל רגע בחייך. אני מלמדת כל מי שאני מלווה, איך לא לחשוש מחיבור פנימה ובאמצעות החיבור עולים התדרים. יחד עם זאת, אנחנו נמצאות בתקופה לא פשוטה, כזאת שמאתגרת גם את התלמידים הותיקים 
שמוצאים עצמם עם תחושות שליליות יותר מהרגיל. לכן אני מציעה, באופן חד פעמי, את המתנה הזאת ומזמינה אותך, שמעוניינת לעבור תהליך וליצור חיבור משמעותי ועמוק יותר עם עצמך, לכתוב לי ולקבל פרטים נוספים. 

התהליך מתבצע מרחוק, את רק צריכה להיות במצב מנוחה או לישון. 
עלות 180 ש"ח. 

מי אני?

נירית לדרמן

נעים להכיר.

נירית לדרמן, מלווה אנשים בתהליכי ריפוי וחיבור אל הגוף והנפש. 
הכלים איתם אני עובדת משלבים אנרגיה ופרקטיקה ועוזרים להגיע להבנה עמוקה של הדפוסים והאמונות הנמצאים בתת המודע ומנהלים את חיינו. אני מורה לתקשור ולתטא הילינג, עובדת עם דמיון מודרך, כתיבה ושיטות נוספות. 
אחת ממשאלות ליבי היא לעזור לכמה שיותר אנשים לחיות מתוך קלות וטוב את חייהם.
למצוא מרפא לכל מה שמכביד או מעכב אותם, אני עושה זאת באמצעות סשנים, סדנאות, קורסים וכתיבת הידע שלי כאן באתר ובקבוצה שלי "מתרגלים מיקוד בטוב" בפייסבוק. 

הסיפור האישי שלי

במשך שנים ניסיתי לברוח מהיכולת שלי לתקשר, הייתי בטוחה שזה הדבר הגרוע ביותר שקרה לי. יום אחד התגנבה לראשי המחשבה שאולי אני טועה, אם הפחד והלחץ לא מפסיקים את היכולות האלה, אז אולי יש דרך אחרת? 

כמה חודשים לאחר מכן בשיחה עם אישה יקרה ומתקשרת בחסד עליון, קיבלתי את התשובה שחיפשתי – אכן ישנה דרך אחרת, והיא נעימה וקלילה ותומכת. החלטתי להתמסר ומאותו הרגע הפחדים שכחו וכל המעלות שיכולת התקשור מביאה איתה, התחילו לבלוט. 
אסירת תודה על המתנה שקיבלתי, הבטחתי לעצמי להפיץ את הבשורה וללמד אנשים שתקשור הוא הנאה גדולה, הוא כלי מדהים שעוזר לנו לקחת את החיים שלנו בידיים, לבחור נכון עבור עצמנו, לצמוח ולהתפתח. 

אנשים מספרים

nirit.led@gmail.com

054-3178277

מוזמנים ליצור איתי קשר

בואו לתרגל איתי מיקוד בטוב בקבוצה אינטימית וסגורה 

שתפו
דילוג לתוכן